Keto rejer med artiskokker

Ingredienser

Keto rejer med artiskokker
Opskrift til 2 serveringer

  • 4 eggs
  • 300 g cooked and peeled shrimp
  • 400 g canned artichokes
  • 6 sun-dried tomatoes in oil
  • 120 ml mayonnaise
  • 475 ml (60 g) baby spinach
  • 4 tbsp olive oil
  • salt and pepper

Ketogenic low carb

Per serving

  • Net carbs: 3 % (7 g)
  • Fiber: 7 g
  • Fat: 81 % (79 g)
  • Protein: 16 % (36 g)
  • kcal: 928

Vi anbefaler ikke at du tæller kalorier – se hvorfor

Data for fødevarers næringsindhold er stillet til rådighed af, Fødevareinstituttet (DTU). frida.fooddata.dk.

Vejledning

1

Begin by cooking the eggs. Lower them carefully into boiling water and boil for 4-8 minutes depending on whether you like them soft or hard boiled.

2

Cool the eggs in ice-cold water for 1-2 minutes when they’re done; this will make it easier to remove the shell.

3

Place eggs, shrimp, artichokes, mayonnaise, sun-dried tomatoes and spinach on a plate.

4

Drizzle olive oil over the spinach. Season to taste with salt and pepper and serve.

Keto rejer med artiskokker – Variation

For best flavor, buy your artichoke hearts and sun-dried tomatoes packed in olive oil.

Pernille Sommer

Food Blogger

Det bonden ikke kender, det spiser han ikke. Hvis byboerne vidste, hvad de spiser, ville de omgående blive bønder.

John Doe

Pernille Sommer

Mine favoritter
Sponsor

This is the heading

Opskrifter

Vi bruger cookies til at give dig den bedste online oplevelse. Ved at acceptere accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med vores cookiepolitik.

Malcare WordPress Security