Ingredienser
Keto Pecan crusted laks
Opskrift til 2 serveringer
- 1/4 kop økologiske hakket pekannødder
- 1 spsk. hakket frisk rosmarin
- 1/4 tsk. hvidløgspulver
- 1/4 tsk. salt
- 2 stk. laksefileter fra Stillehavslaks – optøet.
- 1 spsk. smeltet smør
Data for fødevarers næringsindhold er stillet til rådighed af, Fødevareinstituttet (DTU). frida.fooddata.dk.
Vi anbefaler ikke at du tæller kalorier – se hvorfor
Vejledning
1
Forvarm ovnen til 200 grader og smør en glas eller keramisk skål.
2
Kom pekannødder, rosmarin, hvidløgs pulver og salt i foodprocessoren.
Lad den køre indtil nødderne er findelt.
3
Dup laksen tør og placer den i den forberedte skål med skindsiden nedad.
Pensl toppen med det smelte smør og dæk med pekannødde-blandingen.
Dup forsigtigt blandingen så den hæfter sig til laksestykkerne.
4
Bag fadet i 9-11 minutter, indtil laksen let kan skilles med en gaffel.
Variation
Server eventuelt frisk salat ved siden af.