Keto Pecan crusted laks​

Ingredienser

Keto Pecan crusted laks
Opskrift til 2 serveringer

  • 1/4 kop økologiske hakket pekannødder
  • 1 spsk. hakket frisk rosmarin
  • 1/4 tsk. hvidløgspulver
  • 1/4 tsk. salt
  • 2 stk. laksefileter fra Stillehavslaks – optøet.
  • 1 spsk. smeltet smør

Data for fødevarers næringsindhold er stillet til rådighed af, Fødevareinstituttet (DTU). frida.fooddata.dk.

Vi anbefaler ikke at du tæller kalorier – se hvorfor

Vejledning

1

Forvarm ovnen til 200 grader og smør en glas eller keramisk skål.

2

Kom pekannødder, rosmarin, hvidløgs pulver og salt i foodprocessoren.
Lad den køre indtil nødderne er findelt.

3

Dup laksen tør og placer den i den forberedte skål med skindsiden nedad.
Pensl toppen med det smelte smør og dæk med pekannødde-blandingen.
Dup forsigtigt blandingen så den hæfter sig til laksestykkerne.

4

Bag fadet i 9-11 minutter, indtil laksen let kan skilles med en gaffel.

Variation

Server eventuelt frisk salat ved siden af.

Pernille Sommer

Food Blogger

Det bonden ikke kender, det spiser han ikke. Hvis byboerne vidste, hvad de spiser, ville de omgående blive bønder.

John Doe

Pernille Sommer

Mine favoritter
Sponsor

This is the heading

Opskrifter

Vi bruger cookies til at give dig den bedste online oplevelse. Ved at acceptere accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med vores cookiepolitik.

Malcare WordPress Security